Minőségbiztosítás

A Ferpol Kft. felső vezetése elkötelezett a műanyag alkatrészek,  az építőipari műanyag termékek és az aknabefalazó idomok manuális és fröccsöntő gépen történő gyártási tevékenységeiből fakadó, környezetkárosító hatások céltudatos és folyamatos csökkentésében, nem utolsó sorban fontosnak tartjuk valamennyi dolgozónk környezeti tudatosságának erősítését.

Tudatosan keressük a technológiai fejlesztések lehetőségét valamennyi folyamatban. Törekszünk a legkorszerűbb környezetkímélő módszereket és eljárásokat alkalmazni, hogy megfeleljünk a jogszabályi előírásoknak és a vevői igényeknek.

Társaságunk célja a megrendelői igények magas szintű kielégítése, az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű termékek előállításával és forgalmazásával.

A környezeti hatások folyamatos, tervszerű csökkentése a levegőt, a talajt és a vizeket, valamint az élővilágot károsító hatások mérséklése, a hulladékok megfelelő kezelése elsődle-ges céljaink közé tartoznak.

Ennek a koncepciónak rendeljük alá az építőipari műanyag termékek, aknabefalazó idomok manuális és fröccsöntő gépen történő gyártási tevékenységünket és tudatosan törekszünk a folyamatos fejlesztésre.

Azon túl, hogy lényeges szempontnak tekintjük a dolgozók minőségi munka iránti elkötelezettségét és szakértelmét, arra törekszünk, hogy termék-előállítói, kereskedelmi rendszerünkben a potenciális hibalehetőségeket megszüntessük, és az esetleges hibák előfordulását megelőzzük.

Minőségorientált munkavégzést várunk el minden dolgozónktól, amit vezetőségünk messze-menőkig támogat a szükséges személyi, tárgyi feltételek és a megfelelő munkakörnyezet biztosításával.

A dolgozók képzésével elősegítjük a folyamatos fejlődésünket, s ezáltal is javítjuk az általunk gyártott termékeink minőségét. A termékek minőségéért dolgozóink felelősséget vállalnak.

A Ferpol Kft. vezetése biztosítja, hogy a megfelelő vezetői, műszaki, technológiai, kereskedelmi és adminisztratív folyamatok összhangban működjenek.

Integrált irányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványokhoz igazítottuk. A szabályozásokat a cég minden dolgozójának alkalmaznia kell.

 

iso-kir-web-nagy iso-kir-cert iso-kir-cert-en

 

iso-mir-web-nagy iso-mir-cert iso-mir-cert-en